• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  Tudnivalók

  A megrendelt úton csak az vehet részt, aki az indulás kezdetéig a teljes részvételi díjat befizette. Az úti okmányok érvényességéről minden utas egyénileg gondoskodik. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy bizonyos országok esetében csak akkor lehetséges a belépés, ha az útlevél a belépést követő 6 hónapig érvényes!

  ÁRVÁLTOZÁS

  Áraink forintban értendők. A programok költségkalkulációja a Magyar Nemzeti Bank forint – euró árfolyama alapján lett meghatározva. Katalógusban szereplő árainkat 405,-Ft/1 euró árfolyamig garantáljuk. Az ezt meghaladó árfolyam emelkedés esetén az árfolyam-különbözetből eredő többlet költséget az utasok fizetik. Az esetleges áremelésre az utazási szerződés vonatkozó pontja érvényes.

  BIZTOSÍTÁS

  A baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás megkötése feltétele az utazáson való részvételnek. A részvételi díj a biztosítás összegét nem tartalmazza.

  BELÉPŐK

  A részvételi díj a belépőket nem tartalmazza, azok a helyszínen fizetendők.

  FAKULTATÍV PROGRAMOK

  Minimum 25 fő részvétele esetén indulnak, ezekre a helyszínen lehet jelentkezni.

  Nem vehető igénybe kedvezmény a 55 ezer forint érték alatti utak, illetve az iroda által meghatározott és a kiadványban nem szereplő utak esetében!

  UTAZÁS

  Korszerű, biztonságos, a nemzetközi előírásoknak megfelelő, légkondicionálóval, büfé szolgálattal (kávé, ásványvíz, sör), videó szolgáltatással ellátott, autóbusszal. Az autóbusz vezetői sok éves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetők, akik a célterületeken jó helyismerettel rendelkeznek. Hosszabb utazás esetén célszerű takarót, kispárnát vinni. Autóbuszunk csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre, így személyenként egy bőrönd és egy kisebb kézitáska elhelyezése engedélyezett. Az ezen felül hozott csomagok elhelyezésére csak bepakolás után van lehetőség, ha azok számára még marad hely. Javasoljuk, hogy az utastérbe csak a legszükségesebb dolgokat vigyék fel, ami elfér a kalaptartóban. A gépkocsivezetők útközben a csomagtartókat csak nagyon indokolt esetben nyitják ki! Az autóbuszon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos üdítő, sör és ásványvíz, mivel ezek jelentősen elveszik a helyet a többi poggyásztól. A csomagokat kérjük névvel, címmel, telefonszámmal szíveskedjenek ellátni! Az autóbuszon higiéniai okok miatt a toalett nem használható! A gépkocsivezetők kb. 3-4 óránként tartanak pihenőt-az adottságoktól függően-kulturált parkolókban. Az autóbuszon TILOS a dohányzás, megértését köszönjük!

  UTAZÁSI FELTÉTELEK

  a Tatradol Travel Bt. működéséhez előírt vagyonbiztosíték vonatkozásában az ALFA Vienna Insurance Group Biztosító Zrt-vel kötött szerződést. Az esetleges észrevételek vagy panaszok, illetve a kárügyintézés a programszervező utazási iroda feladata.

  A Tatradol Travel indokolt esetben a programváltoztatás jogát fenntartja!

  A Törzsutas és az előfoglalási kedvezmény csak irodánkban vehető igénybe!

  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább