• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  ANDRÉ RIEU ÉS A JOHANN STRAUSS ORCHESTRA LJUBLJANÁBAN!

  POSTOJNAI CSEPPKŐBARLANG - PREDJAMAI VÁRKASTÉLY
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal
  Szállás: Ljubljana környékén - 2-3 ágyas, fürdőszobás hotelszobákban
  Ellátás: reggeli - fakultatív vacsora igényelhető

  Program:

  1. nap: Szeged – Postojnai cseppkőbarlang – Predjama vára

  Folyamatos utazás Szlovéniába, útközben pihenőkkel. Szlovéniai programunk első állomása a postojnai cseppkőbarlang. A világhírű látnivaló kialakulása elsősorban a Pivka patak „érdeme”, amelynek vize évezredek fáradtságos munkájával mélyítette ki az egyes járatokat, termeket, a mélybe szivárgó víz pedig létrehozta a csodálatos cseppkőképződményeket. Egy kisvonat visz a barlang belsejébe, ahol egy barlangséta következik a változatos cseppkőcsodák világában. A barlanglátogatást követően a Postojnához közeli, egészen meghökkentő fekvésű Predjama várát tekintjük meg. Az erődítményt egy 123 méter magas sziklafal közepére, egy barlang nyílása elé építették. A romantikus XVI. században emelt vár Szlovénia egyik legfestőibb építménye. A vár szépen berendezett, rekonstruált termeiben középkori bútorok és figurá között sétálhatunk. Láthatunk egy XVI. századi konyhát és a kínzókamrát is. Ezt követően elfoglaljuk a szálláshelyünket, majd indulunk a világhírű hegedűművész ANDRÉ RIEU koncertjére! Lehet a zsebkendőket készíteni! Ha van valaki, akit nem kell bemutatni a zene szerelmeseinek, az André Rieu és a monumentális, több, mint félszáz tagot számláló zenekara, a Johann Strauss Orchestra. Koncertjeire már-már fojtogató romantika, elegancia és pátosz jellemző. A műsorban a legismertebb, legszebb musical és film-betétdalok, operarészletek, keringők mellett minden bizonnyal Ljubljanában is felcsendülnek popslágerek, klasszikus feldolgozásban. Óriási élményben lesz része a közönségnek! Koncert kezdete: 19:30 óra.

  2. nap: Ljubljana – Ptuj mesés városközpontja – Szeged

  A reggeli elfogyasztását követően indulunk Ljubljana felfedezésére. Ljubljana kulturált és kedves hely, az ország egyik legfontosabb turisztikai célpontja. Városnéző sétánk során a középkori hangulatú óvárosban megtekintjük a Ferencesek templomát, a Hármashidat, az Andrea Pozzo által tervezett Szent Miklós-székesegyházat, majd a városháza óratornyos épületét. Továbbutazás Szlovénia egyik legszebb városkájába, a Dráva menti Ptuj-ba. Láthatjuk az Orfeusz emlékművet, a Szent György templomot, a városházát, a városi tornyot, a Dominikánus kolostort és a Dráva vízi-tornyot. Szabadprogram után indulunk haza, Szegedre érkezés az esti órákban.

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 04:00 órakor.
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 44.900,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kistelek – Kiskunfélegyháza – Kecskemét (Auchan bevásárlóközpont) – Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  Lefoglalom
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább