• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  VARÁZSLATOS ADVENT ALSÓ-AUSZTRIÁBAN

  A ROMANTIKUS JOHANNESBACHKLAMM-SZURDOKBAN – KARÁCSONYI POMPÁBAN A KISMARTONI ESTERHÁZY-KASTÉLY – GLOGGNITZ, LINDT CSOKOLÁDÉGYÁR MINTABOLTJA
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal

  Program:

   

  Adventi programunk első állomása a burgenlandi Kismarton Esterházy-kastélya. Kismarton városa az Esterházy grófok legfőbb birtoka, a városban élt és alkotott Haydn, ekkor vált az európai zenekultúra egyik központjává. Megtekintjük az ünnepi pompába öltöztetett Esterházy-kastélyt. A gyönyörű barokk kastély kialakítása Esterházy Pál nádor megbízásából 1663-1672 között történt. Később II. Esterházy Miklós herceg 1797-1805 között átépítette, Charles Moreau építész tervei alapján épült ki a jelenlegi kastély. Ausztria legszebb kastélyai közé tartozó kismartoni Esterházy-kastélyban tett látogatás bepillantást nyújt az egykori Esterházyak pompás udvartartásába. Az Esterházy grófok fényűző kastélyegyüttesének meglátogatása után szabadprogram a középkori hangulatú kisváros karácsonyi vásárában. A város főterén megannyi díszes portéka, csillogó díszek, karácsonyi dallamok, sült gesztenye, rumpuncs, forraltbor – ezek itt a jellemzők egy átlagos karácsonyi vásárra! A romantikus adventi program után indulunk a Glognitz településen található Lindt csokoládégyár mintaboltjába. Itt alkalmunk nyílik kedvező áron vásárolni a gyár finomságaiból. Továbbutazás a würflachi Johannesbachklamm-szurdokban megrendezett romantikus karácsonyi vásárba, amely szinte felülmúlhatatlan. Sziklák, erdők és vizek mentén az adventi varázsról egy több mint 20 méter magas, óriás gyertyákkal, gömbökkel, hatalmas ajándékokkal feldíszített karácsonyfa, egy jászolkiállítás, kézműves foglalkozások, egy látvány kovácsműhely, szép karácsonyi zenével gondoskodnak az idelátogatók ünnepi hangulatáról. Az ünnephez természetesen hozzá tartozik a kézművesek termékeitől roskadó standok, a gőzölgő italok és hagyományos ételek kínálata. ILYEN EGY MESÉS ADVENT A JOHANNESBACHKLAMM-i SZURDOKBAN! Kora este ünnepi hangulatban indulunk haza, Szegedre érkezés a késő esti órákban.

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 03:00 órakor
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 19.900,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kiskunfélegyháza (Tesco) – Kecskemét (Auchan) – Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább