• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  HAVASI SYMPHONIC ARÉNA SHOW, BUDAPEST

  Adventi varázs Budapesten, a Vörösmarty téren
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal

  Koncert kezdete: 14:00 órakor.

   

  A hihetetlen zenei utazás folytatódik: Magyarország legnépszerűbb koncertshow-ja rengeteg újítással és meglepetéssel szolgál majd. Először hangzanak el élőben HAVASI legújabb szerzeményei, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni. A modern, klasszikus zeneszerző műveire épülő koncertshow 2009-ben mutatkozott be a Zeneakadémia nagytermében. Az évről évre fejlődő, szuper produkció azóta 23 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát és külföldön is hatalmas sikert aratott. A közönség hosszú, álló tapssal fogadta Bécs, Isztambul, Berlin, Varsó, Bukarest, Krakkó, Gdansk és Miami arénáiban és olyan emblematikus koncerttermekben, mint a New York-i Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház, vagy a londoni Barbican Center. Magyarország első számúkoncertshow-ja Londonban, az ikonikus Wembley Arénában is óriási sikert aratott. A HAVASI SYMPHONIC MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB TÖMEGEKET ELÉRŐ MAGYAR KLASSZIKUS ZENEI PRODUKCIÓJÁVÁ VÁLT! Néhány adat: a zenészeket is beleszámolva 450 ember dolgozik a produkció színpadra állításán. A berendezések 634 méter hosszú, tartószerkezeten helyezkednek el, tömegük 45.630 kg. A speciális látványt 600 különleges programozó lámpa biztosítja, a hozzájuk használt elektromos és jelkábelek együttes hossza több, mint 12 km. A szuperkoncert után irány a színes Vörösmarty téri karácsonyi vásár, mely gyönyörűen, ünnepi díszekkel kivilágítva várja az advent szerelmeseit. A híres vásár, ahol válogathatunk a karácsonyi portékák között, megkóstolhatjuk a zamatos puncsot vagy a finom forralt bort. Adventi hangulatban indulunk haza, Szegedre érkezés az esti órákban.

  Indulás: Szeged, Rókusi krt.-i Tesco Áruház parkolójából 10:15 órakor
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 19.900,-Ft/fő
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább