• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  SPANYOL TENGERPARTI ÜDÜLÉS LLORET DE MARBAN

  LÁTOGATÁS A MONACÓI HERCEGSÉGBEN – ARLES – DUINO KASTÉLYA
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal
  Szállás: Lloret de Mar, Hotel Mariner**** – 2-3 ágyas, fürdőszobás, erkélyes, légkondicionált, tv-vel felszerelt hotelszobákban. Közvetlen a tengerparton! Hotel szolgáltatásai: úszómedence napozóágyakkal, tranzitszállásokon: 2-3 ágyas, fürdőszobás hotelszobákban
  Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora /a vacsorához bor és ásványvíz is jár/), tranzitszállásokon: csak reggeli

  Program:

   

  1.nap: Szeged – Nizza

  Utazás Szegedről a Kiskunfélegyháza-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa útvonalon, Szlovénián és Olaszországon keresztül, útközben rövid pihenőkkel. Az esti órákban érkezés franciaországi szálláshelyünkre.
  Szállás: Nizza

   

  2.nap: Arles – Lloret de Mar

  Reggeli után indulunk Franciaországon át Spanyolországba, útközben Franciaország „legrómaibb” városában teszünk látogatást. A városban megannyi római kori emlék maradt fenn. Felsorolni is alig lehet, hány művészt ihletett meg Arles szépsége, gondoljunk csak Van Gogh-ra. A zenében pedig a város nevét Bizet műve, az „arles-i lány” örökítette meg. Városnézésünk után utazás spanyolországi szálláshelyünkre.

   

  3.nap: Üdülés és pihenés Lloret de Marban

   

  4.nap: Fakultatív kirándulás: Barcelona – Montserrat

  Ismerkedés Katalónia fővárosával, Barcelonával, ahol megtekintjük a Sagrada Família templomot, a híres sétáló utcát a La Ramblat, majd a Gótikus negyedet és a Santa Eulalia katedrálist, majd a Montjuic hegyről gyönyörködhetünk Barcelona csodás panorámájában. Megtekintjük az 1992-es Nyári Olimpiai játékok sportlétesítményeit. Majd a 725 méter magasságba épült nagy hírű búcsújáró helyet, a montserrati kolostort és bazilikát csodálhatjuk meg. Részvételi díj: 50 euró/fő (belépővel együtt).

   

  5.nap: Üdülés és pihenés Lloret de Marban

   

  6.nap: Fakultatív kirándulás: Figueres – Salvador Dalí Múzeum – Girona

  Reggeli után fakultatív program keretében Salvador Dalí szülővárosába Figueresbe látogatunk, a világhírű Dalí Múzeumba, amely a madridi Prado után a második leglátogatottabb múzeum Spanyolországban. Dalí szürrealista festményeit, szobrait és egyéb alkotásait láthatjuk. Programunk következő állomása a hangulatos katalán Girona. Városnéző sétánk során a katedrális, a Riu Onyar folyó partján található, érdekes pasztellszínű házakat és a zsidó negyedet tekintjük meg. A szabadprogramot követően visszautazás szálláshelyünkre. Részvételi díj: 40 euró/fő (belépővel együtt). Délután üdülés, pihenés Lloret de Marban.

   

  7.nap: Fakultatív kirándulás: Marineland

  Reggeli után a közeli Marinelandba utazunk, ahol delfinek és fókák kapnak főszerepet, lárványos show-műsorokkal szórakoztatják az idelátogatókat. Óriási élményt nyújt a hatalmas vízi vidámpark. Részvételi díj: 30 euró/fő (belépővel együtt).

   

  8.nap: Üdülés és pihenés Lloret de Marban

   

  9.nap: Monaco – Cremona

  Kora reggel indulunk Lloret de Marból Franciaországon keresztül Olaszországba, útközben igazi különlegesség vár csoportunkra. Ellátogatunk Monacói Hercegségbe, amely maga a csillogás. Monaco nagy népszerűségét nem kis mértékben a rendkívül kedvező földrajzi fekvésének köszönheti. A hegyek és a tenger közé szoruló kicsiny állam területe mindössze másfél négyzetkilométer. A „mini” állam jövedelmének túlnyomó része az idegenforgalomból, illetve a játékkaszinó jövedelméből származik. A hercegség egyik legjelentősebb eseménye az 1929 óta megrendezésre kerülő Forma 1 versenyautók gyorsasági versenye.
  Szállás: Cremona

   

  10.nap: Goriziai vár – Szeged

  A reggelit követően indulunk közvetlenül a szlovén határ mellett elhelyezkedő Gorizia-ba, amely az első világháborús csatákban elhíresült település. A város környékén, az Isonzó mentén vívott csatákban az I. világháború során számos magyar katona is áldozatul esett. A hegytetőn álló várat tekintjük meg. A goriziai impozáns vár egykor, a velencei uralom idején adminisztratív ás törvénykezési feladatokat látott el. A vár kápolnáját, melyet Szent Benedek tiszteletére emeltek, számos gyönyörű, reneszánsz freskó díszíti. A vár kiállítása igen gazdag, ahol népviseleteket, érmegyűjteményt és ipartörténeti anyagot tekinthetünk meg. A vár megtekintése után hazaindulás, Szegedre érkezés a késő esti órákban.

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 03:00 órakor
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 259.900,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kiskunfélegyháza – Kecskemét (Auchan bevásárlóközpont) – Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább