• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  TENGERPARTI PIHENÉS DALMÁCIÁBAN – MAKARSKA RIVIÉRA, DRVENIK

  Dubrovniki programmal!
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal
  Szállás: Drvenik, Hotel Adria*** – 2-3 ágyas, fürdőszobás hotelszobákban. KÖZVETLEN A TENGERPARTON!
  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

  Fakultatív kirándulások:

   

  Kirándulás Dubrovnikba: Ismerd meg az Adria ékkövét!

  Dubrovnik, ez a gyönyörű, törénelminek mondható, mediterrán hangulatú város rengeteg látnivalót tartogat. A város különleges népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy több hollywoodi sztár is kedvenc nyaralóhelyéül nevezte meg. Dubrovnikról fontos tudni, hogy 1979-ben az UNESCO a Kulturális Világörökség részévé nyílvánította. Városnézésünk során megtekintjük a gyönyörű Onofrio-díszkutat, a mellette álló Szent Megváltó-templomot, a Roland-oszlopot, majd a Rektorpalota oszlopcsarnokos épületét. Megcsodálhatjuk a Szent Balázs-templomot, az Óratornyot, majd a barokk katedrális kincstárát, amely a leggazdagabb egész Horvátországban. Itt található Tiziano Mária Mennyibevitele című képe, Szent Balázs koponyaereklyéje, valamint Szent István koponyacsont ereklyéje. A kincstár meglátogatása után a közeli barokkos hangulatú piactéren sétálhatunk. Városnézésünket a XV. századi Revelin-erődítmény látogatásával folytatjuk. Majd a kikötőben a Szent János-erőd tövében található Akváriumot keressük fel, amely az Adria élővilágát eredeti környezetben mutatja be. A lenyűgöző átriumon áthaladva az ember belép a csend és nyugodt légkör lenyűgöző világába. Az akvárium megtekintése után szabadprogram keretében fedezzük fel a mediterrán hangulatú város látnivalóit. Részvételi díj: 40 euró/fő (belépőkkel együtt)

   

  Esti autóbuszos kirándulás Makarskara

  A vacsorát követően a legfelkapottabb adriai üdülőhelyre, Makarskara utazunk. Megtekinthetjük a XVIII. században épített Szent Márk templomot, a gyönyörű velencei kutat, majd séta a hangulatos pálmafasoros sétányon. Részvételi díj: 10 euró/fő

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 03:00 órakor
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 179.900,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Mórahalom – Ásotthalom – Baja
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább