• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  NYARALÁS A SZLOVÉN RIVIÉRÁN, PORTOROŽBAN

  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal
  Szállás: Portorož, Hotel Vile Park*** – 2 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált és italhűtővel felszerelt hotelszobákban. KÖZVETLEN A TENGERPARTON! A szálloda Portorož, St. Bernardin üdülőközpontjában található. Az üdülőközpont 5 villából áll, a villákat hangulatos kis utcácska köti össze, ahol kávézók, étteremek és ajándékboltok találhatók. A szálloda fő vonzereje a nagy terasszal rendelkező külső medence, füves napozórésszel. A strand betonos és füves. Napágyak és napernyők bérelhetők. A szállodakomplexum hatalmas beltéri wellness részlege térítésmentesen használható.
  Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora)

  Fakultatív kirándulások:

   

  Goriziai vár – Trieszt

  A reggelit követően egész napos kirándulásra indulunk. Első állomásunk a határ mellett elhelyezkedő Gorizia, amely az első világháborús csatákban elhíresült település. A város környékén, az Isonzó mentén vívott csatákban az I. világháború során számos magyar katona is áldozatul esett. A hegytetőn álló várat tekintjük meg. A goriziai vár imponzáns, falait még a középkorban építették. A vár kápolnáját, melyet Szent Benedek tiszteletére építettek, számos, gyönyörű reneszánsz freskóval van díszítve. A vár kiállítása igen gazdag: népviseleteket, érmegyűjteményt és ipartötréneti anyagot tekinthetünk meg. Ezután utazás az Adriai-tenger és Szlovénia között elterülő kikötővárosba, Triesztbe. A város 1382-tól 1867-ig a Habsburg Birodalom, majd 1918-ig az Osztrák-Magyar Monarchia része volt. A birodalom legfontosabb hajózási és hadikikötőjeként, egyben székhelye az Osztrák Tengermellék tartománynak. Trieszt az egyik leglátogatottabb város Olaszországban. Megtekintjük a San Giusto székesegyházat, a keresztény vallásosság fő szimbolumát, amely egy sajátos építészeti művelet eredménye. Ezt követően séta a Monarchia korát idéző Trieszt belvárosában. Visszautazás tengerparti szálláshelyünkre. Részvételi díj: 35 euró/fő (belépőkkel együtt)

   

  Félnapos hajókirándulás Izolára, a szlovén tengerpart látványos kisvárosába

  A hajó szállodánk kikötőjéből indul! Izola Szlovénia legfontosabb halászkikötője, autentikus, hamisítatlan mediterrán tengerparti városka,kitűnő éttermekkel, hangulatos parti sétánnyal, sok árnyas parkkal, szűk utcácskákkal átszőtt olaszos jellegű óvárossal. Városnézés Izolán, séta a tengerprton, majd indulunk vissza szálláshelyünkre. Részvételi díj: 25 euró/fő

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 05:30 órakor
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 259.900,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kiskunfélegyháza – Kecskemét (Auchan bevásárlóközpont) – Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább