• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  FELTÖLTŐDÉS MONTENEGRÓ VARÁZSLATOS TENGERPARTJÁN, ULCINJBAN

  Albániai kirándulással!
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal
  Szállás: Ulcinj, Azul Beach Resort Montenegro**** – 2 ágyas, fürdőszobás, erkélyes, minibárral és tv-vel felszerelt, légkondicionált hotelszobákban. A szálloda a hosszú, homokos strandtól kb. 100 méterre található. A strandon napágyak és napernyők térítésmentesen használhatók. Hotel szolgáltatásai: beltéri medence, kültéri medencék, ingyenes WIFI a szálloda recepcióján.
  Ellátás: ALL INCLUSIVE, korlátlan italfogyasztással

  Fakultatív kirándulások:

   

  Autóbuszos kirándulás: KOTOR – PERAST – SZENT GYÖRGY SZIGET

  Az 1800 méter magas Lovčen-hegy lábánál, az öböl legbelső csücskében fekszik a Kotori-öböl szépséges névadója, az ősi Kotor városka. Varázslatos a sok-sok történelmi vihart megért óváros hangulata. Szűk sikátoros utcácskái, gyönyörű terei igazi mediterrán hangulatot árasztanak. 1979 óta Kotor az UNESCO Világörökség egyik kincse. Városnézésünk során csodálatosan szép élményben lesz része csoportunknak. Továbbutazás Perastba, ahol megtekintjük a város gazdag gyűjteménnyel rendelkező múzeumát, amely a Bujovic család palotájában kapott helyet. Ezt követően a Kotori-tengeröböl kicsiny szigetére, a Szent György szigetre látogatunk el kishajóval, ahol a Szűz Mária tiszteletére épített templomot tekintjük meg. Ez a hely az öböl gyöngyszeme. Részvételi díj: 30 euró/fő (belépőkkel együtt).

   

  Esti autóbuszos kirándulás BUDVÁBA

  A vacsorát követően indulás Montenegró leginkább felkapott városába, Budvába, a szinte állandóan nyüzsgő életű üdülőközpontba. A történelmi emlékekben gazdag, gyönyörű fürdőhelyen szabadprogram keretében vásárlási lehetőségek a filigrán ékszerüzletekben. Budva színes látnivalója a hosszú tengerparti sétányon található több száz bazár, számtalan vendéglő, kávézó, cukrászda. Részvételi díj: 10 euró/fő.

   

  Egész napos autóbuszos kirándulás Albániába, a „sasok földjére”: KRUJA – SHKODRA

  Albániai programunkat az elbűvölő kisváros, Kruja felkeresésével kezdjük, amelynek neve Szkander bégével forrt össze, hiszen ebben a városban minden az albán nemzeti hősről szól. Megtekintjük a város legfőbb látnivalóját a várat, benne a Szkander bég múzeumot. Ezt követően egy régi, szép kis házban helyet kapott Néprajzi Múzeum gyűjteményét csodálhatjuk meg. Városnézésünk része a mintegy 300 éves mecset, amelynek gyönyörű felfestései egyedülállóak. Alkalmunk lesz vásárolni a több, mint 450 éves bazársoron, ahol sok kis bolt árusai várják a turistákat. Krujai programunk után továbbutazás Shkodrába, az albán katolikusok központjába. Shkodrából származik Teréz anya családja, akinek a szülei innen költöztek át Szkopjéba, ahol világhírű lányuk született. Megtekintjük Albánia legnagyobb mecsetét, majd a katolikus székesegyházat és az ortodox templomot. Kirándulásunkat a shkodrai kilátóban zárjuk, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra. Visszautazás tengerparti szálláshelyünkre. Részvételi díj: 50 euró/fő (belépőkkel együtt)

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 03:00 órakor
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 259.900,-Ft/fő
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább