• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  A VILÁG EGYIK LEGSZEBB TÓRENDSZERE ŐSZI POMPÁBAN - HORVÁTORSZÁG, PLITVICEI TAVAK

  ZÁGRÁB – VARASD, ERDŐDY-VÁRKASTÉLY
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal
  Szállás: Zágráb – 2-3 ágyas, fürdőszobás hotelszobákban
  Ellátás: reggeli – fakultatív vacsora igényelhető

  Program:

   

  1. nap: Plitvicei Nemzeti Park

  Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. A déli órákban érkezés a Plitvicei Nemzeti Parkba. Kb. 4 órás túra keretében ismerkedünk a Nemzeti Park csodálatos látványával. Horvátország legismertebb természeti érteke a zuhatagos, festői tavakból egybekovácsolódó „vízi csoda”. A plitvicei tórendszer felső-, és alsó tavakra oszlik. A tóvilág alsó részén a nagy vízesés a leglenyűgözőbb látvány. A kékeszöld, kristálytiszta, halakban gazdag vizekben sok helyen látni „megkövesedett” fákat. E vízi csodát, valamint a páratlan szépségű növény- és állatvilágot, számtalan fából készült, a tavak felszíne felett átvezető hidakon sétálva csodálhatjuk meg. A völgykatlan 1979 óta az UNESCO Világörökség része.

   

  2. nap: Zágráb – Varasd, Erdődy-kastély

  A reggelit követően Horvátország fővárosában, Zágráb óvárosában teszünk látogatást. Gyalogos városnézés keretében megismerkedünk a város magyar vonatkozású emlékeivel, megtekintjük a hangulatos főteret, a szép katedrálist. Továbbutazás Varasdra a Dráva folyó mentén fekvő szép városba, amely a mai napig megőrizte XVIII-XIX. századi hangulatát. Megtekintésre kerül a XIV. századi gótikus vár, a gazdag belső udvaros épületegyüttes 1925-ig az Erdődy grófok kastélya volt. A kastélylátogatást követően hazautazás, Szegedre érkezés az esti órákban.

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 03:00 órakor
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 45.800,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kiskunfélegyháza - Kecskemét (Auchan bevásárlóközpont) - Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább