• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  A POMPÁS BADENI RÓZSAKERT ÉS A ROMANTIKUS LAXENBURGI KASTÉLY ÉS PARKJA

  KITTSEE, HAUSWIRTH CSOKOLÁDÉGYÁR
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal

  Program:

   

  Néhány órás utazást követően érkezünk alsó-ausztriai Baden bei Wien városába. A Bécstől alig 26 kilóméterre fekvő város a termálvizéről és a kaszinójáról híres. Másik fő nevezetessége a hatalmas 8 hektáros Doblhoffpark, melynek fénypontja a rózsakert. Ausztria legnagyobb rózsakertjében  több mint 30.000 tő, 800 féle különböző fajtájú rózsa szinpompás látványában gyönyörködhetünk. A rózsák júniustól októberig nyílnak. Csodálatos látvány, amikor ennyi rózsa virágba borul. Utunkat folytatva a Bécsi-erdő egyik kiemelkedően fontos látnivalóját, Európa egyik legimpozánsabb kastélyát a Laxenburgi kastély keressük fel. Kisvonattal és komppal közelítjük meg a kastélyt, ahol helyi idegenvezető kalauzol körbe. A kastélyt ma is Ausztria kincsesházaként tartják számon a gazdag gyűjteménye miatt. Sissi és Ferenc József itt töltötték mézesheteiket és itt született meg fiuk, Rudolf főherceg is. A kastélylátogatás után van lehetőség sétálni a kastély parkjában, amely a XVIII-XIX. századi kertépítő-művészet egyik legszebb példája. Programunk befejezéseként a Kittsee-ben lévő Hauswirth csokoládégyár mintaboltját keressük fel, mely kedvelt célpontja a turistáknak. Lehetőség van kedvező áron vásárolni az édes finomságokból. A vásárlás után hazaindulás, Szegedre érkezés a késő esti órákban.

   

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 04:00 órakor
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 18.900,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kiskunfélegyháza-Kecskemét (Auchan bevásárlóközpont)-Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább