• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  Minden idők egyik legromantikusabb koncertje Zágrábban: ANDRÉ RIEU

  ANDRÉ RIEU ÉS A JOHANN STRAUSS ORCHESTRA
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal
  Szállás: Zágráb – 2-3 ágyas fürdőszobás hotelszobákban
  Ellátás: reggeli – fakultatív vacsora igényelhető

  Program:

  1. nap: Szeged – Zágráb

  Folyamatos utazás, útközben pihenőkkel. Programunk első állomása a zágrábi székesegyház, a legnagyobb és legmonumentálisabb horvát szakrális épület, valamint a horváth kulturális örökség egyik legértékesebb műemléke. Zágrábi városnézésünket a Felsővárosba folytatjuk, amely a város történelmi magja. A középkorban alapított városrész meghitt és régi módi, itt találhatók Zágráb legérdekesebb múzeumai, éttermei, bárjai és kávézói. A Felsővárosban láthatjuk a város több barokk palotáját. Sétánk során beléphetünk a Szent Márk templomba, Horvátország egyik leghíresebb templomába, amelynek sajátos színes tetején két nagy címer található. Rövid séta után érkezünk az impozáns neoreneszánsz palotában található Ante Topic Mimara magánművészeti gyűjtemény megtekintésére. A több, mint 3750 felbecsülhetetlen értékű tárgy között látunk alexandriai, ptolemaioszi üvegáruk, elefántcsont díszek, féldrágakövekkel kirakott XIV. századi fakeresztek, valamint hatalmas eurpai festménygyűjtemény. A múzeumlátogatást követően elfoglaljuk szálláshelyünket. A vacsorát követően indulunk a világhírű hegedűművész ANDRÉ RIEU koncertjére! Lehet a zsebkendőket készíteni! Ha van valaki, akit nem kell bemutatni a zene szerelmeseinek, az André Rieu és a monumentális, több, mint félszáz tagot számláló zenekara, a Johann Strauss Orchestra. Koncertjeire már-már fojtogató romantika, elegancia jellemző. A műsorban a legismertebb, legszebb musical és film-betétdalok, operarészletek, keringők mellett minden bizonnyal Zágrábban is felcsendülnek popslágerek, klasszikus feldolgozásban. Óriási élményben lesz része a közönségnek! Koncert kezdete: 19:30 óra.

   

  2. nap: Zágráb – Trakostyáni kastély – Szeged

  A reggelit követően indulunk haza, útközben a dombok között, erdő mélyén eldugva találjuk a mesebeli Trakostyáni várkastélyt, mely utoljára a Draskovic család tulajdonában volt. Mai formáját a Draskovic család idején kapta. A kastélyan 1953-tól egy főúri hangulatú múzeumot rendeztek be a Draskovic családdal kapcsolatos XVI. és XIX. századból fennmaradt berendezésekre alapozva. A kialakított enteriőr alapján a kastélyban megfogható átérezhető az eredeti XIX. századi hangulat. A pazar látvány után indulunk haza, Szegedre érkezés az esti órákban.

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 04:30 órakor.
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 46.800,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kiskunfélegyháza – Kecskemét (Auchan bevásárlóközpont) – Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább