• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  MESÉS ADVENT ALSÓ-AUSZTRIÁBAN

  A ROMANTIKUS JOHANNESBACHKLAMM-SZURDOKBAN – KARÁCSONYI FORGATAG A BURGENLANDI KISMARTONBAN – GLOGGNITZ, LINDT CSOKOLÁDÉGYÁR MINTABOLTJA
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal

  Program:

  Ha romantikáról van szó, a würflachi Johannesbachklamm-szurdokban megrendezett karácsonyi vásár szinte felülmúlhatatlan. Sziklák, erdők és vizek mentén az adventi varázsról egy több, mint 20 méter magas, óriási gyertyákkal és gömbökkel, hatalmas ajándékokkal feldíszített karácsonyfa, egy jászolkiállítás, kézműves foglalkozások, egy látvány-kovácsműhely, szép karácsonyi zenével gondoskodnak az idelátogatók ünnepi hangulatáról. Az ünnephez természetesen hozzá tartozik a kézművesek termékeitől roskadó standok, a gőzölgő italok és hagyományos ételek kínálata. Ilyen egy mesés advent Johannesbachklamm-i szurdokban. A romantikus adventi programot követően indulunk a Gloggnitz településen található Lindt csokoládégyár mintaboltjába. Itt alkalmunk nyílik kedvező áron vásárolni a gyár finomságaiból. Továbbutazás a burgenlandi Kismarton, Esterházy-kastély elbűvölő hangulatú adventi vásárába. Kismarton városa az Esterházy grófok legfőbb birtoka, a városban élt és alkotott Haydn, ekkor vált az európai zenekultúra egyik központjává. Megtekintjük az ünnepi pompába öltöztetett Esterházy-kastélyt. A gyönyörű barokk kastély kialakítása Esterházy Pál nádor megbízásából 1663-1672 között történt. Később, II. Esterházy Miklós herceg 1797-1805 között átépíttette, Charles Moreau építész tervei alapján épült ki a jelenlegi kastély. Ausztria legszebb kastélyai közé tartozó kismartoni Esterházy-kastélyban tett látogatás, bepillantást nyújt az egykori Esterházyak pompás udvartartásába. Az Esterházy górfok fenyűző kastélyegyüttesének meglátogatása után szabadprogram a középkori hangulatú, fényárban úszó sétálóutcákban. A város főterén megannyi díszes portéka, csillogó díszek, karácsonyi dallamok, sült gesztenye, rumpuncs, forraltbor – ezek itt jellemzők egy átlagos adventi vásárra! A kismartoni karácsonyi vásár forgataga után ünnepi hangulatban indulunk haza. Szegedre érkezés a késő esti órákban.

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 03:00 órakor.
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 17.900,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kistelek – Kiskunfélegyháza – Kecskemét (Auchan bevásárlóközpont) – Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  Lefoglalom
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább