• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁS A PARNDORFI OUTLET CENTERBEN

  POZSONY ADVENTI POMPÁBAN
  UTAZÁS: légkondicionált luxusautóbusszal

  Program:

  Utazás Kistelek-Kiskunfélegyháza-Kecskemét-Budapest útvonalon, határátkelés Ausztriába Hegyeshalomnál. Adventi programunk első állomása Parndorf Outlet Center, amely egy önálló falu, ahol igényes környezetben, rengeteg üzletben vásárolhatunk. Itt több, mint 100 világmárkát árusító üzlet mellett színvonalas kiszolgáló egységek (éttermek, kávézók, hatalmas élelmiszerbolt) várják a karácsonyi bevásárlásra érkezőket. A Parndorf-i outlet centerben szinte valamennyi, Magyarországon is híres világmárka megtalálható, többek között Adidas, Armani, Burberry, Calzedonia, Diesel, Furla, Gant, Geox, Gucci, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Mango, Mess, Miss Sixty, Nike, Pepe Jeans, Prada, Puma, Salamander, Samsonite, The Body Shop, Timberland, Tommy Hilfiger, Triumph. Az adventi időszakban ráadásul a boltok többsége kissebb-nagyobb akciókkal csalogatja a vevőket! A 4 órás vásárlási lehetőséget követően indulunk Szlovákia fővárosába, a magyar királyok koronázóvárosába, Pozsonyba. A pozsonyi adventi vásáron gyönyörű fények, meghitt utcácskák és egy hangulatos karácsonyi kirakodóvásár várja az ide érkezőket. A főteret piros-fehér házikók lepik el, az utcák csodás karácsonyi díszbe öltöznek, és több helyszínen is mesebeli dekorfények kápráztatják el a látogatókat. A reneszánsz, barokk és gótikus stílusú épületek ilyenkor valahogy még szebbnek tűnnek, igazi élmény sétálgatni a több száz éves látnovalók közt. Városnézésünk során látogatást teszünk az 1778-81 között épült Prímás-palotában. A francia klasszicizista stílusban épült monumentális palotában, amely Pozsony egyik legjelentősebb építészeti remeke. Gyönyörű a palota Tükör-terme és a reprezentációs helységei, ezekben láthatjuk a világhírű gobelin sorozatot. A palota megtekintése után a gótikus stílusban épült Szent Márton koronázási dómot látogatjuk meg, ahol valaha 300 éven keresztül a magyar királyokat koronázták. Ezt követően az óváros szebbnél-szebb palotáit tekintjük meg. Városnéző sétánk végén Pozsony főterén a hangulatos adventi vásári forgatagban vesz részt csoportunk. A kitünő forralt borok mellett kihagyhatatlan elemei akarácsonyi vásárnak a sült kolbász, rétes és a perec. Karácsonyi hangulatban indulunk haza, Szegedre érkezés a késő esti órákban.

  Indulás: Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából 03:00 órakor.
  RÉSZVÉTELI DÍJ: 16.900,-Ft/fő
  Csoporthoz csatlakozás: Kistelek – Kiskunfélegyháza – Kecskemét (Auchan bevásárlóközpont) – Budapest (M0-s autópálya pihenői)
  Lefoglalom
  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább