• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  Kulturális kirándulások

  Következő utazásaink

  SALZBURG ÉS A SALZKAMMERGUTI TAVAK VARÁZSA
  SALZBURG ÉS A SALZKAMMERGUTI TAVAK VARÁZSA
  Július 12-14.

  A varázslatos Salzkammergut ragyogóan kék vizű tavaival, alpesi jellegű hegyeivel, romantikus tóparti üdülőhelyeivel, barlangjaival méltán Ausztria legnépszerűbb turisztikai célpontja. A különböző méretű, szebbnél szebb tavak számtalan lehetőséget kínálnak az idelátogatóknak, legyen az hajókázás, fürdőzés vagy csak ücsörgés valamelyik tó partján. A gyönyörű, változatos hegyvidéki táj tavasztól őszig vonzza a természet szerelmeseit.

  79.800,-Ft/fő
  EZERARCÚ TÖRÖKORSZÁG
  EZERARCÚ TÖRÖKORSZÁG
  Szeptember 30 - október 10.

  A Kelet és Nyugat között terül el ez az ezerarcú világ. Képzeljen el egy olyan országot, ahol az ősi romok tökéletesen keverednek a nyüzsgő városokkal, ahol lélegzetelállító tájak találkoznak a világszínvonalú konyhával, és ahol a történelem és a kultúra minden sarkon megmarad. 

  299.800,-Ft/fő
  MANDARINSZÜRET HORVÁTORSZÁG, NERETVA-VÖLGYÉBEN
  MANDARINSZÜRET HORVÁTORSZÁG, NERETVA-VÖLGYÉBEN
  Október 15-18.

  Fantasztikus kaland a Neretva-völgyi mandarinszüret, mely autentikus élményben részesíti az idelátogatókat. Széles deltájának termékeny földje, zamatos zöldségek és gyümölcsök táptalaja, a különleges mikroklímának köszönhetően évente mintegy 60.000 tonna lédús mandarin terem itt.

  92.500,-Ft/fő
  SZÁZTORNYÚ PRÁGA
  SZÁZTORNYÚ PRÁGA
  Október 21-24.

  A cseh főváros az ország gyöngyszeme, melyet gyakran neveznek "száztornyú városnak". A szép és romantikus hangulatú város számos gyönyörű látnivalóval várja az ide érkezőket. Macskaköves utcákon sétálhatunk, miközben megcsodáljuk az Óvárosi teret, a Vencel-teret, a vagy átkelhetünk a Károly-hídon a Várnegyedbe, ahol a Szent Vitus-székesegyház fog minket ámulatba ejteni. 

  96.500,-Ft/fő
  A VILÁG EGYIK LEGSZEBB TÓRENDSZERE ŐSZI POMPÁBAN - HORVÁTORSZÁG, PLITVICEI TAVAK
  A VILÁG EGYIK LEGSZEBB TÓRENDSZERE ŐSZI POMPÁBAN - HORVÁTORSZÁG, PLITVICEI TAVAK
  Október 26-27.

  Horvátország legismertebb természeti érteke a zuhatagos, festői tavakból egybekovácsolódó „vízi csoda”. A plitvicei tórendszer felső-, és alsó tavakra oszlik. A tóvilág alsó részén a nagy vízesés a leglenyűgözőbb látvány. A kékeszöld, kristálytiszta, halakban gazdag vizekben sok helyen látni „megkövesedett” fákat. 

  Megtelt
  Részletek
  45.800,-Ft/fő