• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  Kulturális kirándulások

  Következő utazásaink

  VARÁZSLATOS ISZTAMBUL HÚSVÉTKOR
  VARÁZSLATOS ISZTAMBUL HÚSVÉTKOR
  Március 27 - április 1.

  A Kelet és Nyugat határán fekvő Isztambul varázslatos kultúrája és fordulatos történelme mindig is vonzotta az utazni vágyókat. A helybéliek magyarok iránt tanúsított kimagasló vendégszeretetét és a bazárok mindenkit magával ragadó forgatagát nem elég leírásokban olvasni: át kell élni! Isztambul a legek városa. Nincs még egy város világon, amely két kontinensen is fekszik. Nincs még egy város, ahol ennyi kultúra keveredne egymással. És nincs még egy város, ahol ennyi építészeti korszak emlékei halmozódtak fel épségben a hosszú évezredek alatt.

  159.800,-Ft/fő
  ÖRÖK RÓMA – VATIKÁN
  ÖRÖK RÓMA – VATIKÁN
  Április 5-9.

  “Amíg a Colosseum áll, állni fog Róma, ha elpusztul, elpusztul Róma és a világ is” – írta az építményről Beda Venerabilis angolszász egyházi író és tudós Kr.u. 730 körül. Története több mint két és fél ezer évet ölel fel. A Római Királyság, a Római Köztársaság és a Római Birodalom fővárosa volt. Róma, a hét dombra épült város, Vatikán őrzője, ahol sok-sok nevezetesség közül válogathatunk látogatásunk alkalmával.

  Megtelt
  Részletek
  149.500,-Ft/fő
  A VILÁG EGYIK LEGSZEBB TÓRENDSZERE TAVASZI ÉS ŐSZI POMPÁBAN - HORVÁTORSZÁG, PLITVICEI TAVAK
  A VILÁG EGYIK LEGSZEBB TÓRENDSZERE TAVASZI ÉS ŐSZI POMPÁBAN - HORVÁTORSZÁG, PLITVICEI TAVAK
  Április 12-13. / Október 26-27.

  Horvátország legismertebb természeti érteke a zuhatagos, festői tavakból egybekovácsolódó „vízi csoda”. A plitvicei tórendszer felső-, és alsó tavakra oszlik. A tóvilág alsó részén a nagy vízesés a leglenyűgözőbb látvány. A kékeszöld, kristálytiszta, halakban gazdag vizekben sok helyen látni „megkövesedett” fákat. 

  Megtelt
  Részletek
  45.800,-Ft/fő
  HÁROM ORSZÁG, EGY TÓ PARTJÁN: AUSZTRIA – SVÁJC – NÉMETORSZÁG
  HÁROM ORSZÁG, EGY TÓ PARTJÁN: AUSZTRIA – SVÁJC – NÉMETORSZÁG
  Április 17-21.

  A Bódeni-tó az Alpok érszaki lábánál elterülő, 536 négyzetkilométer területű édesvizű tó három ország, Németország, Svájc és Ausztria területéből is birtokol egy-egy kis szeletet, így néhány nap alatt mindhárom országot kipipálhatjuk a listánkon. 

  Megtelt
  Részletek
  149.900,-Ft/fő
  SZLOVÉNIA CSODÁI
  SZLOVÉNIA CSODÁI
  Április 24-25.

  A rendkívül változatos turisztikai adottságokkal rendelkező Szlovénia az egyik legnépszerűbb, egyben Közép-Európa egyik legcsodálatosabb magashegységi régiója. A legszebb hegyvidékek közé tartozó mészkőhegység fantasztikus, csipkés csúcsaival, lélegzetállító vízeséseivel, kristálytiszta tavaival és valószerűtlenül zöld és türkizkék folyóival kápráztatja el az ide látogatókat. 

  Megtelt
  Részletek
  45.900-Ft/fő
  TOSZKÁN VARÁZSLAT: Itália romantikus partszakasza, a CINQUE TERRE
  TOSZKÁN VARÁZSLAT: Itália romantikus partszakasza, a CINQUE TERRE
  Május 6-10.

  Toszkána Olaszország egyik legszebb és legismertebb régiója, rendkívül sokszínű és megszámlálhatatlan kincset rejt. Festői, dimbes-dombos táj, ciprusok, szőlősorok, ezüstösen csillogó olajfaligetek, pipacsok, napraforgó mezők, középkori falvak, farmházak, homokos tengerpartok, pici szigetek, sziklás hegycsúcsok, síhegyek, világhírű reneszánsz remekművek, Michelangelo, Leonardo, Giotto, a vidék egyszerű ízei, isteni vörösborok és olívaolajak, ez mind Toszkána. 

  Megtelt
  Részletek
  139.800,-Ft/fő
  KÖRUTAZÁS DÉL-LENGYELORSZÁGBAN
  KÖRUTAZÁS DÉL-LENGYELORSZÁGBAN
  Május 22-25.

  Lengyelországban szívesen fogadják a magyarokat, a két nép évszázadok óta tartó jó kapcsolata közismert. Nemcsak azért, mert itt van a legtöbb magyar vonatkozású emlék, hanem azért is, mert Lengyelország ezen része gazdagabb műemlékekben és természeti látványosságokban, mint az ország középső és északi területei. 

  97.900,-Ft/fő
  ÉSZAK-OLASZORSZÁG GYÖNGYSZEMEI - VERONAI OPERAFESZTIVÁL
  ÉSZAK-OLASZORSZÁG GYÖNGYSZEMEI - VERONAI OPERAFESZTIVÁL
  Június 14-17.

  Észak–Olaszország egyik legszembetűnőbb jellegzetessége a földrajzi sokszínűsége, hiszen a táj Alpesi hegyekkel és a gleccsertavakkal valamint az Adria és az olasz Riviéra partvidékével is büszkélkedik. Az egyik legkedveltebb úti cél Olaszország egyik leggazdagabb tartománya: Észak-Olaszország, amely luxus üdülőhelyeket kínál az idelátogatóknak valamint az elegáns üzletei bevásárlásokra is lehetőséget nyújtanak.

  Megtelt
  Részletek
  109.900,-Ft/fő
  SALZBURG ÉS A SALZKAMMERGUTI TAVAK VARÁZSA
  SALZBURG ÉS A SALZKAMMERGUTI TAVAK VARÁZSA
  Július 12-14.

  A varázslatos Salzkammergut ragyogóan kék vizű tavaival, alpesi jellegű hegyeivel, romantikus tóparti üdülőhelyeivel, barlangjaival méltán Ausztria legnépszerűbb turisztikai célpontja. A különböző méretű, szebbnél szebb tavak számtalan lehetőséget kínálnak az idelátogatóknak, legyen az hajókázás, fürdőzés vagy csak ücsörgés valamelyik tó partján. A gyönyörű, változatos hegyvidéki táj tavasztól őszig vonzza a természet szerelmeseit.

  Megtelt
  Részletek
  79.800,-Ft/fő
  EZERARCÚ TÖRÖKORSZÁG
  EZERARCÚ TÖRÖKORSZÁG
  Szeptember 30 - október 10.

  A Kelet és Nyugat között terül el ez az ezerarcú világ. Képzeljen el egy olyan országot, ahol az ősi romok tökéletesen keverednek a nyüzsgő városokkal, ahol lélegzetelállító tájak találkoznak a világszínvonalú konyhával, és ahol a történelem és a kultúra minden sarkon megmarad. 

  299.800,-Ft/fő
  MANDARINSZÜRET HORVÁTORSZÁG, NERETVA-VÖLGYÉBEN
  MANDARINSZÜRET HORVÁTORSZÁG, NERETVA-VÖLGYÉBEN
  Október 15-18.

  Fantasztikus kaland a Neretva-völgyi mandarinszüret, mely autentikus élményben részesíti az idelátogatókat. Széles deltájának termékeny földje, zamatos zöldségek és gyümölcsök táptalaja, a különleges mikroklímának köszönhetően évente mintegy 60.000 tonna lédús mandarin terem itt.

  92.500,-Ft/fő
  SZÁZTORNYÚ PRÁGA
  SZÁZTORNYÚ PRÁGA
  Október 21-24.

  A cseh főváros az ország gyöngyszeme, melyet gyakran neveznek "száztornyú városnak". A szép és romantikus hangulatú város számos gyönyörű látnivalóval várja az ide érkezőket. Macskaköves utcákon sétálhatunk, miközben megcsodáljuk az Óvárosi teret, a Vencel-teret, a vagy átkelhetünk a Károly-hídon a Várnegyedbe, ahol a Szent Vitus-székesegyház fog minket ámulatba ejteni. 

  96.500,-Ft/fő