• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  Kirándulások

  Következő utazásaink

  A POMPÁS BADENI RÓZSAKERT ÉS A ROMANTIKUS LAXENBURGI KASTÉLY ÉS PARKJA
  A POMPÁS BADENI RÓZSAKERT ÉS A ROMANTIKUS LAXENBURGI KASTÉLY ÉS PARKJA
  Június 21. (péntek)

  Néhány órás utazást követően érkezünk alsó-ausztriai Baden bei Wien városába. A Bécstől alig 26 kilóméterre fekvő város a termálvizéről és a kaszinójáról híres. Másik fő nevezetessége a hatalmas 8 hektáros Doblhoffpark, melynek fénypontja a rózsakert. Ausztria legnagyobb rózsakertjében  több mint 30.000 tő, 800 féle különböző fajtájú rózsa szinpompás látványában gyönyörködhetünk. A rózsák júniustól októberig nyílnak.

  Megtelt
  Részletek
  18.900,-Ft/fő
  ESZTERGOM, A KIRÁLYI VÁROS
  ESZTERGOM, A KIRÁLYI VÁROS
  Október 13. (vasárnap)

  Programunk első állomása a királyi város, Esztergom. A magyar katolikus egyház központjába érkezvén először a Mária Mennybevitele székesegyházat keressük fel. A hatalmas bazilika klasszicista épülettömbje a város jelképe, hazánk legnagyobb temploma. Ezt követően betekintést kapunk a Főszékesegyházi Kincstár gazdag gyűjteményébe.

  14.900,-Ft/fő
  MESÉL A BÉCSI-ERDŐ
  MESÉL A BÉCSI-ERDŐ
  Október 29. (kedd)

  Délelőtt érkezés a hinterbrühli tavas barlanghoz. Hinterbrühlben egy hatalmas természeti katasztrófa következtében alakult ki a Seegrotte. 1912-ben egy robbantás után, több mint 20 millió liter víz ömlött a gipszbánya járataiba, kialakítva így Európa legnagyobb 6000 m2 területű, föld alatti tavát. A látogatás során hajózás a varázslatos tavon. Programunk Heiligenkreuzban folytatódik, ahol a világ legrégebbi, s ma Európa legnagyobb cisztercita kolostorát tekintjük meg.

  18.800,-Ft/fő
  KIRÁNDULÁS NAGYVÁRADRA, A PARTIUM SZECESSZIÓS FŐVÁROSÁBA – ARANY JÁNOS NYOMÁBA NAGYSZALONTÁN
  KIRÁNDULÁS NAGYVÁRADRA, A PARTIUM SZECESSZIÓS FŐVÁROSÁBA – ARANY JÁNOS NYOMÁBA NAGYSZALONTÁN
  November 3. (vasárnap)

  Majd ezer éve Szent László által alapított Nagyvárad napjainkban a szecesszió és az eklektika gyöngyszeme. Nagyvárad a XIX-XX. század fordulóján nem csak a Partium, de Magyarország egyik legfontosabb gazdasági, közéleti és kulturális központja volt. Nem véletlenül nevezte Ady „Pece-parti Párizsnak”. 

  16.600,-Ft/fő
  FEDEZZE FEL A BUDAVÁRI PALOTANEGYED ROMANTIKUS ARCÁT
  FEDEZZE FEL A BUDAVÁRI PALOTANEGYED ROMANTIKUS ARCÁT
  November 8. (péntek)

  A Budavári Palotanegyedben történt látogatásunkat az újraalkotott Szent István terem megtekintésével kezdjük. Itt láthatjuk az ország legnagyobb Zsolnay kandallóját, a Strobl Alajos eredeti alkotása alapján formázott Szent István mellszobrot, az Árpád-házi királyokat és szenteket bemutató különleges képeket, de a csillárokat, a kazettás mennyezetet és az egyedi, intarziás padlót is a legkiválóbb mesterek készítették.

  10.900,-Ft/fő