• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  Kedvezmények

  ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

  Március 15-ig a teljes részvételi díj egyösszegű befizetése esetén 5%, március 29-ig történő előleg fizetése esetén 4%.

  TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNYEK

  Minden olyan kedves utasunk tagja a TATRADOL TRAVEL Utazási Iroda Törzsutas Klubnak, aki utazási irodánkkal utazott már. Március 15-ig a teljes részvételi díj egyösszegű befizetése esetén 6%, március 29-ig előleg részvételi díj 50% befizetése esetén 5% (kivéve az akciós programajánlatok és 55 ezer forint érték alatti utak).

  GYERMEKKEDVEZMÉNYEK

  A szállás költségéből 3 éves korig gyermeke ingyen nyaralhat velünk. Gyermekkedvezmények 12 éves korig a feltüntetett utakon!

  NÁSZUTAS KEDVEZMÉNYEK

  A nászút minden ember számára kétségkívül az élet egyik legnagyobb eseménye. Azoknak, akik a házasságkötésüket követő 3 hónapon belül kezdik meg utazásukat, és az utazás megvásárlásakor bemutatják a házassági anyakönyvi kivonat másolatát, 4% kedvezményt adunk minden, a katalógusban szereplő program árából (kivéve az akciós programajánlatok).

  CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK

  Amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy az alábbi kedvezményekben részesül: 20 fizető résztvevő esetén a 21. részvételi díja ingyenes, 30 fizető résztvevő esetén a 31. részvételi díja ingyenes és 50% kedvezmény a 32. részvételi díj árából. 40 fizető résztvevő esetén a 41. és a 42. részvételi díja ingyenes.

  AKCIÓS PROGRAMAJÁNLATOKNÁL, VALAMINT PARTNERIRODÁKNÁL MEGRENDELT ÉS BEFIZETETT UTAZÁSRA NEM VEHETŐ IGÉNYBE KEDVEZMÉNY!

  A törzsutas és az előfoglalási kedvezmény csak irodánkban vehető igénybe!

  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább