• 09:00 - 17:00
 • 0662 487 835
 • Kapcsolat

  Foglalás

  Az online leadott jelentkezéseket először egy, ún. "Előzetes bejelentkezés" listára vezetjük fel. Online jelentkezés esetén küldünk egy visszaigazolást, mely az alábbi információkat tartalmazza:

 • előjegyzésbe vettük a kért utazásra
 • megküldjük a jelentkezési lapot és az úthoz kapcsolódó tájékoztatót
 • megadjuk az előleg pontos összegét és be­fi­ze­té­sé­nek határidejét; amennyiben az út 1 hónapon belül indul, akkor már a teljes összeget kell befizetni.


 • Amennyiben az előleg (vagy teljes részvételi díj) befizetése a megadott határidőig megtörténik, úgy azonnal felvezetjük az utaslistára. Onnantól érvényes a jelentkezés.

  Amennyiben a visszaigazolásban megadott határidőig (2 hét) előleg (vagy teljes részvételi díj) fizetése nem történik meg, úgy 2 hét elteltével automatikusan töröljük listánkról.

  pentagon bőrönd
  KIRÁNDULÁSOK

  Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KULTURÁLIS KÖRUTAZÁSOK

  Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2023. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve több napos körutazások is.

  Tovább
  pentagon naptár
  Üdülések

  Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

  Tovább
  pentagon bőrönd
  SZÍNHÁZ ÉS KONCERT

  Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

  Tovább
  pentagon kedvezmény
  KEDVEZMÉNYEK

  Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

  Tovább
  pentagon naptár
  Foglalás

  Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

  Tovább